Kompislek

Wednesday, September 06, 2006

Ha De till mig!

Ja hej..
det har hänt ganska mycket i mitt liv sedan jag bloggade sist, och det kommer jag inte berätta haha!
Nä men ja har bytt skola, till DSG= Den Seglande Gymnasieskolan (http://www.dsg.nu/), även kallad Gunilla. Och på den skolan så finns det massa "gunillabarn" dom är väldigt skygga av sej och man ser dom kanske på helgerna ibland men inte mer! (Och 3 månader är en årskurs ute till havs per år så det är en stor deltagande faktor inom att dom "försvinner") ett sådant barn tänker ja inte bli, för de vill jag inte kan man säga, jag kommer bli den förste som går på den skolan, som inte blir skygg och bara "hänger" med de andra gunillabarnen föraltid, och alldrig syns. så här har ni mej! "Undantaget" som syns!

Min underbara vän anton svensson (htttp://antonsliv.blogspot.com) går ju också på denna skola och vi kommer gå i samma klass, så under tiden vi inte är på båten Gunilla så kommer vi att bo ihop. Det är jag väldigt förväntansfull inför. Och mina underbara kvinliga väner Carolin Alderblad och Lisa Carlén går ju också i den klassen på den skolan. Vi kommer ha en underbar resa tillsammans genom gymnasiet känner jag på mig! Mycke naket.

Nu på fredag så ska ja vara på ökerö kl 10 och skriva in mig på DSG, det ska bli skönt för jag har ju vart ledig hela veckan hittills. Och sedan på söndag så ska jag gå på en säkerhetskurs ändå tills torsdag, för annars får jag inte äns gå på båten Gunilla, och då kommer jag troligen bo på ökerö hela den tiden, de ska bli spännande.

Idag har jag inte gjort mycket, jag lagde lite pannkakor, tog emot ett samtal, gick till anton, fikade, åkte hem, tog med mej min pappas och brors cyckel från hamna. Nu sitter jag här mitt liv är sorligt.

Och idag så kammade jag "Backen" och NI MÅSTE FÖRSTÅ ATT DET ÄR PÅ SKÄMT!(Lånade en Henry Musto av min kompis anton)

Men det finns en glädje! som ja inte har hittat än men jag letar! (fast jag kanske har hittat den fast jag vet inte, + att jag ska resa bort från den... skumt sa grisen.)

nu säger jag Ha De fridens till er!

2 Comments:

Post a Comment

<< Home